Vetovastuu vaihtuu
Myytyäni yhtiön liiketoiminnan Pekka Räsäselle
Espoosta (VPR-Koneet) haluan kiittää asiakkaitani
hyvästä yhteistoiminnasta vuosikymmenien aikana.
Matti Savolainen
Leipuria suosivat hinnat!
Sopivat annostelulaitteet eri tarkoituksiin: munkeille, konditoriaan, kahvileiville erittäin edullisesti! Tutustu laitteisiin oheisista kuvista (klikkaa haluamasi kuva suuremmaksi).
Ota yhteyttä, pyydä tarjous tai kysy lisätietoja
Myytyäni yhtiön liiketoiminnan Pekka Räsäselle
Espoosta (VPR-Koneet) haluan kiittää asiakkaitani
hyvästä yhteistoiminnasta vuosikymmenien aikana.
Matti Savolainen
Guyon on 150-vuotias ranskalainen uuninvalmistaja.
Paljon osaamista hyvän leivän paistosta!
Suomessa on käytössä vielä satoja elinkaarensa loppuvaiheessa olevia WP:n DK taikinakomeita.
Tarjoamme edullisen irtopadallisen vaihtoehdon, jossa hellävärainen sekoituspää (katso kuva). Koneen nopeutta voidaan säätää alkaen 70 kierrosta minuutissa aina 220 kierrosta minuutissa. Taikinalämpötilan mittaus vakiona ym.
Runsaasti kokovaihtoehtoja alkaen 120 kg
Beo tarjoaa nyt suorana tehdastoimituksena maailman parasta pizzanpaistoa. Italforni on johtava pizzan- ja artesaaniuunien valmistaja.
Myös artesaanileivän ja pizzojen paistoon huippulaatuisia
arinauuneja Italfornilta laaja valikoima.
Katso pizzanpaistovideo Italfornin tunneliuunilla:
Uudet tehokkaat Comendan patapesukoneet nyt BEO:n avulla suoraan tehtaalta leipomoon.
Comenda on maailman johtava pesukonevalmistaja. Energiaystävälliset patapesukoneet jouduttavat patojen, peltien ja konditoriatyökalujen
pesua.
Nyt on oikea aika hankkia uusi patapesukone. Saat ne huippuedullisesti!
Abapan paloittelukone nyt edulliseen syyshintaan: (valkeana)
6 260 €
suoraan tehtaalta, jolloin al-veroa ei veloiteta!
Abapan paloittelukone on helppo käyttää ja puhdistaa, ja sopii sekä ruis- ja vehnätaikinalle ja kahvileipätaikinoille.
(Kuljetus n. 500 €)
Ranskalaistyyppiset artisaanileivät ovat saaneet suosion Suomessa. Pitkät taikinan sekoitusajat, levain-juuret, taikinan pitkät lepoajat, unohtamatta taikinan lämpötilan merkitysta, hiivan annostuksen ajankohtaa, ja suolan lisäämistä lopuksi. Oheisissa videoissa huomaat, että Pariisilainen leipuri antaa taikinan levätä yli yön tuntia ennen paistoa.
Beo tarjoaa laitteita artisaarileivontaan laajan valikoiman parhailta ranskalaisilta valmistajilta. Voimme tarjota samassa yhteydessä myös ranskalaista osaamista suoraan artesaanileivonnan sydämestä.
Bertrand-Puma - DiviTrad®, baguettes in one go !
Katso video suurempana/kokoruututilassa
How French Baguettes Are Made In Paris | Regional Eats
UUNITARJOUKSIA 2020
Vuonna 2020 tarjoamme huippuedullisesti leipomouuneja, klikkaa alta tarjoussivulle ja tutustu!
Pyöreät ja pitkät tai litistetyt sämpylät ja munkit 3000 kpl tunnissa, painoalue 30 g - 110 g
Katso video laitteen mahdollisuuksista alta:
Tästä video suurempana/kokoruututilassa
Hinta: alv 0 % 32 000 €
voimassa toistaiseksi
Ota yhteyttä:
044 303 5747, Matti Savolainen
Myymme hyvin edullisesti italialaisen EFFEDUEn taikinakoneita. Koneet tulevat suoraan tehtaan varastosta hyvin edulliseen hintaan.
Beo Ky välittää tehdastuoreet MACPAN koneet ja uunit arviolta Suomen edullisimmalla tavalla! Jos olet aikonut hankkia MACPAN koneen, niin etusi on kysyä toimitusta BEO:n avulla.
Sopivat annostelulaitteet eri tarkoituksiin: munkeille, konditoriaan, kahvileiville erittäin edullisesti kauttamme!
Korkealaatuiset tehokkaat Tsekin tasavallassa valmistetut kiertoariuunit ja leipälinjat, sämpylälinjat, korppulinjat, maalaisleipien valmistus kiviarilla, vuokaleipien valmistus, ne kaikki kuuluvat Beo Ky ohjelmaan.
J4 on eräs Euroopan nopeimmin kasvaneista kiertoarinauunien valmistajista, he ovat markkinajohtaja mm. Espanjassa, jossa suurimmat teolliset valmistajat ovat investoineet J4 uuneihin, mm. uudet nykyaikaiset ns. RUSTIC-leipomot, joiden vehnätaikinajuureen valmistetut leivät ovat saavuttaneet suuren suosion.
Tutustu J4 linkistä www.J4.cz
Liberecissä sijaitseva LSCR-yhtiö on erittäin kokenut leipälinjojen valmistaja. Yhdessä J4 yhtiön kanssa voimme tarjota parasta ja myös kohtuulintaista leivänvalmistutekniikkaa.
Tutustu sivuillamme tarkemmin!